ΚΗΔΕΙΕΣ – ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

Αξιοπρεπείς πένθιμες τελετές

Από το 1978, στο γραφείο τελετών «Ο Παράδεισος», στη Σπάρτη, δραστηριοποιούμαστε στην οργάνωση πένθιμων τελετών, με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Με εμπειρία, άψογο επαγγελματισμό και απόλυτη κατανόηση του ανθρώπινου πόνου, δεσμευόμαστε για την άψογη εξυπηρέτησή σας, στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής σας.

Αναλαμβάνουμε κηδείες και μνημόσυνα, διευθετώντας όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Σεβόμαστε απόλυτα την απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου και προσπαθούμε να σταθούμε δίπλα σας, για τη διευκόλυνσή σας σε ό,τι χρειαστεί και ό,τι επιθυμείτε. Στόχος μας, να οργανώσουμε μια τελετή αποχαιρετισμού του προσφιλού σας προσώπου, με αξιοπρέπεια και όλες τις τιμές που αρμόζουν σε κάθε περίσταση.

Κηδείες

Οργανώνοντας την τελετή μιας κηδείας, έχουμε πάντα κατά νου ότι αποτελεί την τελευταία φροντίδα για το αγαπημένο σας πρόσωπο. Γι’ αυτό μεριμνούμε ώστε να είναι άψογα οργανωμένη, έως και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ λαμβάνουμε υπόψη και τις επιθυμίες σας.

● αναλαμβάνουμε τις γραφειοκρατικές διαδικασίες
● φροντίζουμε για την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων
● κάνουμε τις συνεννοήσεις με το ναό και τον υπεύθυνο των κοιμητηρίων
● φροντίζουμε για τα στεφάνια και το στολισμό του ναού
● παρέχουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη υπηρεσία επιθυμείτε
● διευθετούμε όλες τις διαδικασίες τέλεσης μιας κηδείας, με την αναγκαία συνέπεια και τον απαιτούμενο επαγγελματισμό

Μνημόσυνα

Η τέλεση ενός μνημοσύνου είναι σημαντική για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα, ενώ κατά τη θρησκευτική παράδοση γίνεται υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του στις σαράντα ημέρες από το θάνατο, στους τρεις & έξι μήνες, στο χρόνο και στα τρία έτη. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την τέλεση όλων των μνημοσύνων.

● φροντίζουμε για τον προγραμματισμό ημερομηνίας, ώρας & τόπου μνημοσύνου
● αναλαμβάνουμε τη διευθέτηση όλων των διαδικασιών (π.χ. πένθιμα αγγελτήρια)
● δημοσιεύουμε στην εφημερίδα την αναγγελία του μνημοσύνου
● αναλαμβάνουμε ανθοστολισμό ναού και μνημείου
● φροντίζουμε για το δίσκο με τα κόλλυβα, τα οποία μοιράζουμε στους καλεσμένους